Workshops

Babette Schrijft verzorgt workshops, zowel zakelijk als particulier. Hieronder vind je informatie over de soorten workshops, de mogelijkheid om je als groep of individueel in te schrijven & de algemene informatie zoals de kosten en locatie. Als je iets verder door scrolt, kom je de workshop data en tijden tegen.

Welke workshops biedt Babette aan?

Brushlettering 1.0
Leer de basis van handlettering. Ideaal wanneer je zelf kaartjes wilt maken, een Passion Planner wil volschrijven, leuke verjaardagskaartjes of quotes wilt ontwerpen. Je leert sierlijk schrijven met een brushpen. In 3 uur leer je de volledige basis en krijg je een startpakket mee om thuis verder te oefenen. Geen ervaring nodig.

 

Brushlettering 2.0
Het vervolg op de beginnerscursus 1.0. Je hebt de abc van brushletters (bijna) onder de knie. In deze workshop richten we ons op hoofdletters, het ‘blenden’ van de letters (kleuren in elkaar laten overlopen) en krijg je tips om jouw handlettering te optimaliseren. De workshop duurt 3 uur.

Chalklettering 1.0
Leer de basis van krijtbord beschrijven. Handig als je thuis een krijtbord(muur) wilt voorzien van tekst, of als bedrijfsuitje! Leer krijtborden beschrijven op een nette, overzichtelijke manier. In 3 uur leer je de volledige basis en krijg je een startpakket mee om thuis verder te oefenen. Geen ervaring nodig.


Zakelijk: InCompany training (op maat)

Babette stemt de workshop op jouw bedrijf af en deelt alles ins- & outs over krijtbord schrijven: lekker praktisch, inclusief tips over materiaal & ondergrond. Dit kan bij jou op locatie of in haar workshop ruimte in Amersfoort. Meer informatie over het aantal personen en de bijbehorende kosten? Mail Babette.

 

JA, ik wil! (individueel)
Je wilt je graag individueel inschrijven voor een open workshop. Dit zijn de eerstvolgende data voor de brushlettering- of chalklettering workshops. Lees bovenstaande omschrijving van elke workshop, zodat je weet wat je kunt verwachten!

Brushlettering 1.0
zondag 7 januari 2018 van 10.00 – 13.00, de Teut (Amersfoort)

Brushlettering 2.0
zaterdag 13 januari van 10.30- 13.30, de Teut (Amersfoort)
zaterdag 10 februari van 10.30 – 13.30, de Teut (Amersfoort)

Chalklettering 1.0
zaterdag 16 december van 10.30 – 13.30, de Teut (Amersfoort)

Datum gekozen? Hier (via de mail) schrijf je je in.
Staat er geen datum tussen waarop jij beschikbaar bent? Mail me gerust voor de mogelijkheden.
Wil je graag zelf een groepje samenstellen? Lees hieronder verder.

JA, wij willen! (met een groep)
Jullie willen je graag als groep (horecabedrijf, vriendinnen, babyshower, vrijgezellenfeest, familie uitje, alles kan!) inschrijven voor een brushlettering of chalklettering workshop.

Mail het aantal personen en de dagen waarop jullie kunnen. Ik deel de offerte en leg mijn agenda ernaast & we prikken een moment. Dit kan op locatie – dan komen mijn reiskosten (als het buiten Amersfoort is) er nog bij.

Algemene informatie voor de (ingeplande) individuele workshops:
let op: workshops op aanvraag wijken af in de prijs.
Een workshop duurt 3 uur
De kosten zijn 70 euro per persoon
Dit is inclusief startpakket (schrijfwaren, boekje, werkbladen)
De workshop is in Amersfoort (de Teut), inclusief hapjes & lekkers
Zowel de individuele als zakelijke workshops kunnen ook worden gegeven op locatie: thuis bij jou aan de keukentafel of bij het bedrijf waar je werkzaam bent.  Data én prijs in overleg.

Na het boeken is er geen mogelijkheid tot teruggave van inschrijfgeld

Enthousiast of meer info? Hier schrijf je je in!

Instagram & Facebook