0

De Ondernemende Vrouwen training (2 dagen)

Op woensdag 5 en donderdag 6 juni 2019 vindt de Ondernemende Vrouwen training plaats, middenin de duinen in een villa in Zandvoort. Je leest op deze pagina ALLES over de training. Er zijn nog een paar plekjes!

WEINIG TIJD? Lees dan deze alinea. Iets meer tijd? Scroll naar beneden voor de lange versie.

Wat? 
Een tweedaagse training voor ondernemende vrouwen, waarin we ons vooral focussen op 1) visievorming voor jouw onderneming (waar wil je naartoe, wie is je ideale klant, wat vind je belangrijk als ondernemer) 2) zelfvertrouwen in het ondernemerschap 3) onderdeel zijn van een community (we delen ups & downs, tips en ervaringen)
Waar? In een villa in de duinen van Zandvoort
Hoe? Babette geeft de training, en coacht je om helderheid krijgen in jouw ondernemerschap. Een afwisseling tussen een creatief programma als groep, en tijd voor jezelf in de duinen – om je hoofd leeg te maken en je volledig te focussen op jou en je onderneming. Ook wordt er een YIN YOGA les gegeven door een certificeert yoga docente, Naomi.
Wa kos da? Voor de earlybird (14 april) is het 545 euro, inclusief twee(!) extra’s (scroll naar beneden voor meer info), na 14 april is het 597 euro. Kosten zijn inclusief BTW. Boeken doe je hier. De uitgebreide info lees je hieronder!

Je krijgt antwoorden op vragen als:

Is het wat voor mij?
Wat levert het mij op?
Hoe ziet het programma eruit?
Waar vindt het plaats?
Wat zijn de kosten?

Maar ook belangrijke vragen als:

Mag ik mijn onesie meenemen?
Hoe lekker liggen de bedden?
Welke meeuw kom je het meeste tegen, daar in Zandvoort?
En Babette, wordt het een beetje zonnig?

Ik kan mij voorstellen dat deze vragen branden op je lippen! Het goede nieuws: je leest het allemaal hier. Eerst deel ik even deze hysterische-over-enthousiaste flyer, die ik maakte toen ik nét in de ontwikkelfase zat met deze training. Dit geeft je én een beeld van wat je kunt verwachten, een beeld van hoe enthousiast ik ben én wie weet maakt het jou ook enthousiast! Dus gun jezelf een minuutje, bekijk de flyer en scroll dan naar beneden.

 

Zo! Hoe was dat? Hoe is het met je enthousiasme-niveau? 😉 Over naar de belangrijke zaken! Ik ben benieuwd: herken jij je in 1 van onderstaande omschrijvingen?

“Ik ben voor mezelf begonnen, maar mis richting/visie. Ik zit elke dag opnieuw hap/snap te werken, maar zie dit (nog) niet terug op mijn bankrekening. Ik mis focus, ik mis een doel om naartoe te werken.”

“Ondernemen is leuk, maar soms wel eenzaam. Ik zou graag mijn ideeën en struggles delen met een community van ondernemers en op deze manier leren van anderen.”

“Als ondernemer sta ik of compleet AAN en stromen de klussen binnen. Maar op andere dagen sta ik volledig UIT en raak ik gedemotiveerd omdat ik geen inspiratie heb.”

“Ik weet niet waar ik over een jaar of vijf jaar wil/zal staan. Ik weet dat ik tot meer in staat ben, maar weet nog niet hoe dat eruit ziet of wat ik moet doen om dat te bereiken.” 

“Ik mis het zelfvertrouwen en het geloof in mezelf om te kunnen bereiken wat ik wil bereiken. Ik vind mijn werk (nog) niet goed genoeg en twijfel bij opdrachten die ik aanneem of ik het wel kan.”

“Mijn omgeving reageert niet altijd even supportive op mijn keuze om te gaan ondernemen/ik kom niet uit een ondernemersgezin. Ik mis mensen om mij heen met dezelfde ondernemers-dromen en plannen.”

Herken jij je in 1 of meer van bovenstaande uitspraken? Dan mag ik je twee keer feliciteren. Want één, er IS een oplossing voor de uitdagingen waar je mee kampt. En twee, JIJ bent de doelgroep waar ik mij op richt – deze training heb ik voor jou ontwikkeld.  Ik weet uit ervaring (+3 jaar ondernemerschap) hoe sommige overtuigingen of tegenslagen je kunnen weerhouden om succesvol te zijn en tegelijkertijd plezier te ervaren in wat je doet. Ik kan je hierin helpen, dat is… Als je er klaar voor bent om geholpen te worden.

Ik ben er klaar voor
Ben jij, als vrouw (want: weekend = women only) klaar om veranderingen te omarmen? Om, door creatieve werkvormen, meer helderheid te krijgen in waar je naartoe wilt als ondernemer? Ben je bereid om dingen anders te gaan doen, of anders te kijken naar jouw manier van ondernemen? Om meer zelfvertrouwen te voelen in hoe jij onderneemt? Je positiever te voelen en je onderneming zo in te richten dat het een verlengstuk is van jezelf? Ja, ja en ja? Dan nodig ik je uit om deel te nemen op 5 en 6 juni!

Het programma
Geeft jou zicht op waar je kunt staan over 1 jaar tot 5 jaar
Biedt je een community met gelijken, waar je mee kunt sparren en van kunt leren
Twee dagen weg van huis, middenin de duinen (Zandvoort) in een grote, kleurrijke villa
Alle ruimte om je persoonlijk én zakelijk te ontwikkelen
Groepscoaching en inspiratie voor jouw bedrijf
Met overnachting, ontbijt, lunch, snacks en onbeperkt koffie/thee
Ontspan tijdens een yoga les / meditatie
Slaap een beetje uit, het programma start pas om 10.00 (tot 17.00)
Geen avondprogramma, dus ook tijd om te ontspannen
Wandel tussendoor in de duinen, om je hoofd leeg te maken
Twee extra’s voor de early Birds: ik ontwerp je logo én maak een portret op maat (t.w.v. 425 euro), lees hieronder verder!

Wat neem je mee naar huis?

1 visie voor jouw bedrijf (waar sta je nu, waar wil je heen, wie is jouw ideale klant)
2 vertrouwen in jezelf (waar ben je goed in & hoe vertalen we dit door naar je product of dienst)
3 onderdeel van een community (allemaal vrouwen met dezelfde ondernemersdrive, kennis delen & van elkaar leren).

Drie aspecten, één focus: JIJ. Alles draait om jou: jouw kunnen & unieke kijk. Op woensdag 5 & donderdag 6 juni gaan we met jouw (beginnend) bedrijf aan de slag in een kleurrijke villa in Zandvoort. Omgeven door de duinen, met een inspirerend programma (vol creativiteit, yoga, opdrachten, meditatie & rust en ruimte) gaan we werken aan je doelen.

Zo zorgen we ervoor dat jij, precies een jaar van nu, met een (nieuwe) strategie & vol frisse ideeën met een glimlach bouwt aan je eigen onderneming!

Investering
De kosten bedragen 597 euro per persoon (incl BTW). Dit is voor een vol programma van 2 dagen (10.00 – 17.00), inclusief 2x lunch, 1x ontbijt, onbeperkt snacks, limonade, koffie & thee. Twee dagen verblijf in de villa, met 1 overnachting.

Als je vóór 14 april boekt, betaal je de early bird prijs van 545 euro. Ik geef deze korting omdat het mij een stukje zekerheid biedt over het aantal deelnemers en ik de locatie op 15 april definitief kan vastleggen.

2 extraatjes (t.w.v. 425 euro, logo en portret) als je voor 14 april 2019 boekt.
1 extraatje (t.w.v. 175 euro, een persoonlijk portret) als je voor 15 mei 2019 boekt.

Heb je je voor de EARLY BIRD ingeschreven? Dan bied ik onderstaande 2 extra’s aan waar je niet voor hoeft te betalen, maar wel optioneel gebruik van kunt maken. Dit krijg je erbij:

1. Heb je voor 14 april geboekt? Dan krijg je een logo ontwerp (t.w.v. 250 euro). Tijdens het weekend zal ik alles horen over jouw ideeën rondom je bedrijf, je helpen om helder zicht te krijgen op waar je naartoe wilt én te zorgen dat je weet welke stappen hierbij horen. Als je nog geen logo hebt, zal ik alle input gebruiken om een logo te ontwerpen. Dit doe ik op basis van een gesprek met jou, en het logo maak ik binnen 4 weken na de training.

2. Heb je voor 15 mei geboekt? Dan ontvang je een portret met persoonlijke affirmatie (t.w.v. 175 euro). Je ontvangt na afloop een one-line drawing (zie mijn logo als voorbeeld) van jouw gezicht. Ik zet hier een persoonlijke affirmatie/quote op, die jou herinnert aan je dromen en doelen als ondernemer. Deze ontvang je na afloop van het weekend.

Heb je twijfels, en vraag je je af of dit iets voor jou is?  Bel of mail mij gerust. Na een telefoontje of mailtje weet je zeker of dit iets voor jou is. Het is een investering en ik begrijp volledig dat je van tevoren zeker wilt weten of deze aansluit bij jou en wat je wilt leren. Schroom niet om mij te bellen of te mailen 🙂

Verder
Na inschrijving ontvang je van mij een bevestiging. Twee weken voorafgaand aan het weekend ontvang je een mailtje met een aantal vragen, over waar je nu staat in je proces. Dit doe ik zodat ik weet waar je staat en het programma zo kan maken dat dit aansluit bij jouw proces. Ik vind een persoonlijke benadering én een veilig gevoel het allerbelangrijkste – om deze reden laat ik maximaal 8 dames toe in de cursus. Zo blijft het een kleine, hechte groep en is er ook ruimte om in te spelen op jullie vragen tijdens het weekend.

Er is plek voor max. 8 dames. Je boekt je ticket hier!

Bijna vergeten! Nog even een antwoord op de prangende vragen:

Mag ik mijn onesie meenemen? Zeker! Vooral die met dierenprint worden zeer gewaardeerd.
Hoe lekker liggen de bedden? Heerlijk, ik heb ze stuk voor stuk uitgeprobeerd.
Welke meeuw kom je het meeste tegen, daar in Zandvoort? De kokmeeuw, zilvermeeuw of stormmeeuw. Variërend van dwergmeeuw (120gram en 29 cm) tot de grote mantelmeeuw (1,75 kg en 76 cm).
En Babette, wordt het een beetje zonnig? Sowieso! Aanvraag is vandaag ingediend.

Ben je benieuwd naar mijn eigen gevoel bij dit weekend, en de oorsprong? Lees hier de blog die ik op 8 maart 2019 schreef.

Instagram: @babettetasseron
Mail: training@babetteschrijft.com
Telefoon: 06 – 53 777 621