0

Het Ondernemende Vrouwen weekend

Op woensdag 22 en donderdag 23 mei 2019 vindt het Ondernemende Vrouwen weekend plaats, middenin de duinen in een villa in Zandvoort. Je leest op deze pagina ALLES over dit weekend. De kaartverkoop is al gestart!

Je krijgt antwoorden op vragen als:

Is het wat voor mij?
Wat levert het mij op?
Hoe ziet het programma eruit?
Waar vindt het plaats?
Wat zijn de kosten?

Maar ook belangrijke vragen als:

Mag ik mijn onesie meenemen?
Hoe lekker liggen de bedden?
Welke meeuw kom je het meeste tegen, daar in Zandvoort?
En Babette, wordt het een beetje zonnig?

Ik kan mij voorstellen dat deze vragen branden op je lippen! Het goede nieuws: je leest het allemaal hier. Eerst deel ik even deze hysterische-over-enthousiaste flyer, die ik maakte toen ik nét in de ontwikkelfase zat met deze training. Dit geeft je én een beeld van wat je kunt verwachten, een beeld van hoe enthousiast ik ben én wie weet maakt het jou ook enthousiast! Dus gun jezelf een minuutje, bekijk de flyer en scroll dan naar beneden.

 

Zo! Hoe was dat? Hoe is het met je enthousiasme-niveau? 😉 Over naar de belangrijke zaken! Ik ben benieuwd: herken jij je in 1 van onderstaande omschrijvingen?

“Ik wil voor mezelf beginnen en heb een soort van een idee in wat… Maar ik blijf steken en zet die eerste stap niet.”

“Ik verdwaal in alles wat je moet regelen als startend ondernemer: ik ken het verschil tussen btw/kvk niet, en weet niet waar ik moet beginnen als ondernemer.”

“Vraag ik wel genoeg als uurtarief en wat wordt mijn bedrijfsnaam?”

“Ik ben voor mezelf begonnen, maar mis richting/visie. Ik zit elke dag opnieuw hap/snap te werken, maar zie dit (nog) niet terug op mijn bankrekening. Ik mis focus, ik mis een doel om naartoe te werken.”

“Ondernemen is leuk, maar soms wel eenzaam. Ik zou graag mijn ideeën en struggles delen met een community van ondernemers en op deze manier leren van anderen.”

“Als ondernemer sta ik of compleet AAN en stromen de klussen binnen. Maar op andere dagen sta ik volledig UIT en raak ik gedemotiveerd omdat ik geen inspiratie heb.”

“Ik weet niet waar ik over een jaar of vijf jaar wil/zal staan. Ik weet dat ik tot meer in staat ben, maar weet nog niet hoe dat eruit ziet of wat ik moet doen om dat te bereiken.” 

“Ik mis het zelfvertrouwen en het geloof in mezelf om te kunnen bereiken wat ik wil bereiken. Ik vind mijn werk (nog) niet goed genoeg en twijfel bij opdrachten die ik aanneem of ik het wel kan.”

“Mijn omgeving reageert niet altijd even supportive op mijn keuze om te gaan ondernemen/ik kom niet uit een ondernemersgezin. Ik mis mensen om mij heen met dezelfde ondernemers-dromen en plannen.”

“Ik ben (nog) niet creatief genoeg om mijn propositie vorm te geven en heb (nog) geen (passend) logo voor mijn bedrijf.”

Herken jij je in 1 of meer van bovenstaande uitspraken? Dan mag ik je feliciteren. Want er IS een oplossing voor de uitdagingen waar je mee kampt. Sterker nog, ik onderneem nu 3 jaar en heb zelf aan de lijve ondervonden hoe sommige overtuigingen of tegenslagen je kunnen weerhouden van het succesvol zijn in wat je kunt bereiken. Ik kan je hierin helpen, dat is… Als je er klaar voor bent om geholpen te worden.

Ik ben er klaar voor
Ben jij, als vrouw (want: weekend = women only) klaar om veranderingen te omarmen? Om, door creatieve werkvormen, meer helderheid te krijgen in waar je naartoe wilt als ondernemer? Ben je bereid om dingen anders te gaan doen, of anders te kijken naar jouw manier van ondernemen? Dan nodig ik je uit om deel te nemen op 22 en 23 mei.

Het programma
Geeft jou zicht op waar je kunt staan over 1 jaar tot 5 jaar
Biedt je een community met gelijken, waar je mee kunt sparren en van kunt leren
Twee dagen weg van huis, middenin de duinen (Zandvoort) in een grote, kleurrijke villa
Alle ruimte om je persoonlijk én zakelijk te ontwikkelen
Groepscoaching en inspiratie voor jouw bedrijf
Met overnachting, ontbijt, lunch, snacks en onbeperkt koffie/thee
Ontspan tijdens een yoga les / meditatie
Slaap een beetje uit, het programma start pas om 10.00 (tot 17.00)
Geen avondprogramma, dus ook tijd om te ontspannen
Wandel tussendoor in de duinen, om je hoofd leeg te maken
Twee extra’s: ik ontwerp je logo én maak een portret op maat (t.w.v. 425 euro), lees hieronder verder!

Investering
De kosten bedragen 597 euro per persoon (incl BTW). Dit is voor een vol programma van 2 dagen (10.00 – 17.00), inclusief 2x lunch, 1x ontbijt, onbeperkt snacks, limonade, koffie & thee. Twee dagen verblijf in de villa, met 1 overnachting.

Als je vóór 14 april boekt, betaal je de early bird prijs van 545 euro. Ik geef deze korting omdat het mij een stukje zekerheid biedt over het aantal deelnemers en ik de locatie op 15 april definitief kan vastleggen.

2 extra’s (t.w.v. 425 euro)

Bovenop het standaard programma bied ik nog 2 extra’s aan waar je niet voor hoeft te betalen, maar wel optioneel gebruik van kunt maken. Dit krijg je erbij:

1. Een logo ontwerp (t.w.v. 250 euro). Tijdens het weekend zal ik alles horen over jouw ideeën rondom je bedrijf, je helpen om helder zicht te krijgen op waar je naartoe wilt én te zorgen dat je weet welke stappen hierbij horen. Als je nog geen logo hebt, zal ik alle input gebruiken om een logo te ontwerpen. Dit doe ik op basis van een gesprek met jou, en het logo maak ik binnen 4 weken na het weekend.

2. Een portret met persoonlijke affirmatie (t.w.v. 175 euro). Je ontvangt na afloop een one-line drawing (zie mijn logo als voorbeeld) van jouw gezicht. Ik zet hier een persoonlijke affirmatie/quote op, die jou herinnert aan je dromen en doelen als ondernemer. Deze ontvang je na afloop van het weekend.

Heb je twijfels, en vraag je je af of dit iets voor jou is?  Bel of mail mij gerust. Na een telefoontje of mailtje weet je zeker of dit iets voor jou is. Het is een investering en ik begrijp volledig dat je van tevoren zeker wilt weten of deze aansluit bij jou en wat je wilt leren. Schroom niet om mij te bellen of te mailen 🙂

Verder
Na inschrijving ontvang je van mij een bevestiging. Twee weken voorafgaand aan het weekend ontvang je een mailtje met een aantal vragen, over waar je nu staat in je proces. Dit doe ik zodat ik weet waar je staat en het programma zo kan maken dat dit aansluit bij jouw proces. Ik vind een persoonlijke benadering én een veilig gevoel het allerbelangrijkste – om deze reden laat ik maximaal 14 dames toe in de cursus. Zo blijft het een kleine, hechte groep en is er ook ruimte om in te spelen op jullie vragen tijdens het weekend.

Er is plek voor max. 14 dames. Je boekt je ticket hier!

Bijna vergeten! Nog even een antwoord op de prangende vragen:

Mag ik mijn onesie meenemen? Zeker! Vooral die met dierenprint worden zeer gewaardeerd.
Hoe lekker liggen de bedden? Heerlijk, ik heb ze stuk voor stuk uitgeprobeerd.
Welke meeuw kom je het meeste tegen, daar in Zandvoort? De kokmeeuw, zilvermeeuw of stormmeeuw. Variërend van dwergmeeuw (120gram en 29 cm) tot de grote mantelmeeuw (1,75 kg en 76 cm).
En Babette, wordt het een beetje zonnig? Sowieso! Aanvraag is vandaag ingediend.

Ben je benieuwd naar mijn eigen gevoel bij dit weekend, en de oorsprong? Lees hier de blog die ik op 8 maart 2019 schreef.

Instagram: @babettetasseron
Mail: training@babetteschrijft.com
Telefoon: 06 – 53 777 621